Sponsorpagina


Uw bedrijf hier ook op de pagina?

Word ook sponsor van Sonderwal autosport

- Sponsoring van Sonderwal autosport is een goede manier om tegen relatief lage kosten je onderneming of product meer naamsbekendheid te geven bij een zeer breed publiek in alle leeftijdscategorieën.

- De uitgaven die je doet als sponsor van sportieve activiteiten voor de Belastingdienst kun je aanmerken als zakelijke kosten, helemaal wanneer je met de sponsoring directe zakelijke belangen nastreeft. Dit houdt dus in dat je sponsoring geheel fiscaal aftrekbaar is.

- Sponsoring verhoogt het aanzien van je onderneming binnen je eigen bedrijfstak, bij concurrenten op de arbeidsmarkt. Iets dat in deze tijd geen overbodige luxe is.

- De toegankelijkheid van de races van het DNRT zorgt voor een ontspannen en informele sfeer.

- Autosport heeft aantrekkingskracht: veel mensen willen dit meemaken, helemaal als ze kunnen meerijden in de raceauto op competitiesnelheid. Je relaties zullen hier nog lang over napraten.

- De resultaten van sponsoring zijn meetbaar; vele bedrijven zijn je voorgegaan en hebben de naamsbekendheid van hun onderneming of product verhoogt door gebruik te maken van reclame in de autosport.

- Je bereikt op simpele manier een groot publiek, zowel op de circuits als in de media.

- Tijdens de sponsordag bereikt je tal van ondernemers en mogelijke zakenrelaties. Door de open en prettige sfeer is netwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Ben je geïnteresseerd in het sponsoren van Sonderwal autosport, neem dan contact met ons op via het contactformulier .